Om Ole

oleUddannet i Portugal hos opfinderen selv

Ole Klitgaard er en af de første danske tandlæger, der er blevet uddannet i behandlingsformen All-On-4. Faktisk kom den europæiske uddannelse hos grundlæggeren, Paulo Malo, i gang efter den uges intense uddannelse, som Ole og tre andre danske tandlæger var på i 2004.

– På et kursus i New York havde jeg hørt om Paulo Malo i Lissabon, fortæller Ole Klitgaard.
– Han har en af verdens største klinikker, han er den i verden, der har sat flest implantater i, og han var den første til at bryde princippet om, at folk skulle gå med protese i seks måneder, inden de kunne få en bro af faste tænder i.

– Da Dansk Selskab for Oral Implantologi inviterede Paulo Malo til at holde foredrag om sit princip, ”All-On-4”, måtte jeg naturligvis med. Jeg blev så begejstret, at jeg allerede i baren om aftenen efter foredraget henvendte mig til Paulo Malo og spurgte, om jeg kunne komme ned og se det og lære det.

– Han lod sig overtale, og kort efter var vi fire danske tandlæger, der gennem organisationen Nobel blev inviteret ned til Portugal for at se, hvordan man laver All-On-4. Vi var de første i Danmark, ja faktisk i Europa, der fik en uges kursus med Paulo Malo personligt, fortæller han.

Paulo Malo fik en mængde kritiske spørgsmål fra de danske tandlæger. Det irriterede i starten, men han blev grebet af deres ligefremhed og videbegærlighed, så han underviste selv fra kl. 9 til kl. 21 – og nogle dage fra kl. 7 til kl. 21.30!
Efter danskernes besøg, blev undervisningen sat i system, og i dag kører hans dygtige assistenter kurset og Paulo Malo er blot med på en del af det.

Patienter fra hele verden flyver ind for at få behandlingen netop hos Paulo Malo.

Lukket for kommentarer.